За фирмата

logo-iconЦелта на тази страница е да ориентира и помогне на всички, които се интересуват от счетоводство, счетоводни услуги, данъчни услуги и всичко свързано със счетоводното обслужване. С други думи - всичко, което една добра счетоводна къща може да предложи на своите клиенти.

Ние искаме да спомогнем Вашия бизнес да се подобри с помощта на предлагания от нас пакет от професионални счетоводни услуги, възможности за виртуална комуникация и индивидуален подход при пълна конфиденциалност, с които счетоводството, данъците, осигуровките, персонала и постоянните промени в законодателството вече няма да са Ваше непосилно задължение.

Тук ще намерите изчерпателна информация за предлаганите от нас услуги, полезни ресурси и нормативна уредба от областта на счетоводството.

Ние ще спестим Вашето неудобство от чакане по опашки и безкрайно лутане в бюрократичната сфера на данъчната и осигурителната администрация, като подаваме Вашите декларации и документи незабавно посредством електронен подпис.

Ние пестим Вашето време и срeдства като Ви даваме възможност за постоянна комуникация и консултации за Вашия бизнес по интернет.

Нашата е цел е да сме максимално полезни и актуални, както за нашите клиенти, така и за колегите счетоводители.

С пожелания за успешен бизнес!

 

Вход за клиенти

Кратка анкетка

Бизнесът е по-добре през:

Кой е в сайта

В момента има 2 посетителя в сайта